TOP
L’accident ha tengut lloc a la carretera PM 820-2.

Mor un motorista en un accident amb una furgoneta davant de sa Sequi

Un motorista de nacionalitat espanyola de 47 anys ha mort aquest vespre per un impacte contra una furgoneta produït a la carretera que connecta la Savina amb ses Illetes (PM-820-2), concretament davant de l’entrada del restaurant sa Sequi. Testimonis presencials han explicat que la víctima formava part d’un grup de turistes espanyols.
Segons informa el Consell de Formentera, la moto anava cap a la Savina i la furgoneta circulava en direcció as Pujols quan s’ha produït l’accident. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació i, de moment, tot apunta que el sinistre s’ha produït per mor d’una invasió de carril per part de la moto, segons assenyalen fonts insulars.
Els serveis d’emergència del 061 han acudit al lloc de l’accident, on han fet les tasques de reanimació al motorista, però finalment no han pogut salvar-li la vida. La mort s’ha comunicat a les 21.37 h. També s’han personat efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, que ha gestionat la circulació mentre durava la intervenció dels serveis d’emergència.
Es tracta del tercer motorista que perd la vida a les carreteres de Formentera el 2023, després dels accidents fatals d’un jove de 22 anys a la carretera de Sant Ferran as Pujols, el passat 20 de maig; i el d’un home de 38 anys a l’avinguda de la Mola, el 13 de juny.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES