TOP

Mouffe recupera la memòria dels represaliats del franquisme a Sa Senieta

Des del passat dissabte es pot visitar a la casa de Sa Senieta (Sant Francesc) l’exposició A las cinco de la tarde, del pintor belga establert a la Mola, Michel Moufee. L’espai escollit, una antiga casa pagesa de Sant Francesc que serà una de les seus del futur Museu de Formentera, encara no ha estat rehabilitat però si sanejat perquè aculli fins al 17 d’agost la mostra, de manera que la casa ajudi a l’espectador a fer l’exercici de memòria que proposa Mouffe.
L’exposició recull 20 pintures abstractes que segons l’autor representen els afusellats i represaliats pel franquisme a Formentera i a Eivissa, a més d’altres territoris espanyols.
La mostra de Sa Senieta es podrà veure al maig de 17.00 a 20.00 hores i de dilluns a dissabte, mentre que juny, juliol i agost l’horari serà de 18.00 a 21.00 hores.
Sa Senieta, l’espai on s’instal·larà l’exposició, és propietat del Consell de Formentera, però els usos estan cedits al Govern Balear, qui va acceptar la proposta de Michel Mouffe per fer aquesta mostra abans que es facin les obres per convertir aquesta antiga casa pagesa en seu central del futur Museu de Formentera.

Compartir

PROGRAMES