TOP
Imatge d’arxiu de Can Vilàs, a Eivissa.

N’Andrea, del Juan y Andrea, primera víctima mortal amb Covid-19 de Formentera

Les xarxes socials del Restaurant Juan y Andrea han anunciat que Andrea García, de 79 anys, ha mort avui “després d’una llarga malaltia, finalment infectada pel virus Covid-19”. La copropietària de l’emblemàtic establiment de ses Illetes donà positiu en coronavirus el dissabte 4 d’abril, quan fou traslladada en helicòpter des de Formentera a l’Hospital de Can Misses. Posteriorment sol·licità el trasllat a la clínica privada de Can Vilàs, on almenys des del 15 d’abril, era atesa a l’UCI en estat “estable dins de la gravetat”.

Andrea García, en una imatge publicada al FB del seu restaurant.

El Consell de Formentera, a través de les xarxes socials, i “en nom de tot el poble de l’illa” ha traslladat “el més sentit condol a la família i amics de la nostra veïna afectada pel coronavirus”.
En un post a Facebook, el Restaurant Juan y Andrea s’ha referit a la difunta com una “immensa esposa i mare, treballadora, emprenedora i fundadora del nostre restaurant” que “va aixecar aquest somni sota quatre palmeres”.

Quatre casos actius a Formentera
Andrea García és la primera víctima mortal amb Covid-19 de Formentera i la dotzena de les Pitiüses. Formentera ha acumulat set positius des de l’inici de la pandèmia, dels quals (descomptant les dos altes i l’única defunció) queden quatre casos actius: dos pacients en seguiment domiciliari per part de les UVAC, un altre malalt amb símptomes lleus que ha hagut de ser ingressat a l’hotel medicalitzat d’Eivissa perquè a casa seva no podia garantir un aïllament adequat i la dona de 86 anys que evoluciona favorablement a l’àrea de Medicina Interna de Can Misses.

Compartir

PROGRAMES