TOP
La nova naviliera destinarà una part dels ingressos de cada bitllet a la protecció i preservació de la Posidònia Oceànica. DPB

Mediterranea Pitiüsa es converteix en Formentera Lines i queda en el mateix grup que Trasmapi

Mediterránea Pitiusa, naviliera fundada fa 22 anys i que és l’única companyia de línia regular per a passatge registrada a Formentera, es converteix en Formentera Lines.

La nova naviliera d’alta velocitat per a passatge a la línia entre Formentera i Eivissa, neix de la mà d’Insotel Marini Group (IMG), la divisió marítima del Grup Insotel, de la qual forma part la naviliera balear Trasmapi i la companyia Formentera Cargo de transport de mercaderies i vehicles.
De moment, encara no s’ha publicitat el nombre d’embarcacions que operaran sota la bandera de Formentera Lines. Fonts de la companyia han confirmat que aquesta dada es donarà a conèixer en l’acte de presentació d’aquesta nova marca naviliera que es farà pròximament a Formentera.

Compromís amb el Medi Ambient i la preservació de la posidònia
El que sí que s’ha anunciat, és que Formentera Lines esdevindrà la primera naviliera estatal que, a més d’incorporar la Responsabilitat Social Corporativa mediambiental del grup a la seva activitat empresarial, convertirà l’acció ecològica directa en un dels pilars de la seva raó de ser i en tota una proposta de valor diferencial. Així, sota el lema “Fes que el teu viatge compti”, es destinarà una part dels ingressos de cada bitllet de la ruta entre les Pitiüses per a la protecció i preservació de la Posidònia Oceànica i el seu entorn marí, així com per a la promoció i educació en aquests valors mediambientals.
A fi de liderar tota aquesta acció ecològica, s’està ultimant la creació d’un comitè de seguiment i control de les accions concretes que es duran a terme sota aquestes iniciatives.

D’altra banda, IMG aprofitarà aquesta setmana de FITUR per a presentar la nova naviliera amb la seva presència als Estands de Formentera i Eivissa aplegats en el de les Illes Balears dins el pavelló firal d’Ifema Madrid.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES