TOP
Els alumnes del CEIP Mestre LLuís Andreu a Ràdio Illa.

Nens de 10 i 11 anys: no hi ha parcs adaptats a la nostra edat

Irene Tur, Jesús Torres, Aina Ferrer, Emily Ponce i Víctor Ríos són alumnes d’entre 10 i 11 anys de 5è de Primària del CEIP Mestre Lluís que expliquen que Formentera no compta amb parcs públics adaptats a la seva edat.

Un nen utilitza la tirolina en un parc d’Eivissa.

 

Tot i que apunten que en els espais públics de l’illa hi ha dos cistelles de bàsquet (a la Savina i davant de l’IES Marc Ferrer), una instal·lació de cal·listènia (a la Savina), un skate park i pistes de futbol sala (as Cap i la Mola), assenyalen que aquests parcs estan destinats a infants més petits que ells i no compten amb jocs adaptats a les seves inquietuds. Per millorar aquesta situació, proposen la instal·lació de tobogans de gran format o tirolines, a imatge d’alguns parcs d’Eivissa que sí que compten amb aquestes instal·lacions.

Ana Juan ha atès als alumnes en el seu despatx del Consell de Formentera.

 

Els alumnes del centre escolar de Sant Francesc no només han exposat la situació i han suggerit solucions, sinó que han concertat una entrevista amb la presidenta del Consell, Ana Juan, qui els ha rebut en el seu despatx de la seu insular. En aquesta trobada, Juan els ha animat a portar aquestes reivindicacions al Ple de Participació de la Infància i la Joventut de Formentera. (En aquest reproductor podeu escoltar l’espai amb els alumnes del CEIP Mestre Lluís Andreu i l’entrevista que han fet a Ana Juan).

Aquest espai és una idea dels tutors de 5è de Primària del CEIP Mestre Lluís Andreu, Pep Campillo i Jorge Aroca, en col·laboració amb Ràdio Illa que ofereix l’oportunitat de descobrir quins temes i preocupacions atrauen l’interès dels nostres infants de 10 i 11 anys.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES