TOP
Neus Costa, aquest matí a Ràdio Illa.

Neus Costa, la directora del CEIP Sant Ferran, es jubila

Neus Costa Mayans, de can Vicent des Ferrer, reflexiona al voltant dels 32 anys que ha dedicat a l’educació dels infants de Formentera en el CEIP Sant Ferran de ses Roques.

Fa pocs dies que ha renunciat al càrrec de directora d’aquest centre, que ara ocuparà Laura Serra, i a punt de jubilar-se, afronta les darreres setmanes de la seva carrera professional com a docent. Un recorregut que inicià als anys 80, quan es formà en Magisteri a Mallorca, per després començar a treballar a l’escola de Sant Ferran, on ha fet feina tota la vida.
Durant aquestes més de tres dècades de professió, na Neus ha exercit de mestra, tutora, cap d’estudis i durant els darrers quatre anys, de directora. Aprofitant la seva dilatada experiència, hem parlat amb ella de la convivència amb les famílies, de l’evolució de l’educació, dels reptes que suposen la inclusió educativa i la diversitat i, sobretot, dels de nens i nenes que han passat per Sant Ferran i s’emporten per a tota la vida un bocí de tot allò que han après i viscut amb na Neus.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES