Nit de concerts dissabte a Sant Francesc

Aquest dissabte se servirà un dels plats forts de les Festes de Nadal amb una nit de concerts a l’envelat de sa Senieta de Sant Francesc. El tret de sortida serà a les 22.30 h amb l’actuació de Joven Dolores, i tot seguit actuarà el reconegut grup català, Itaca Band.
La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, convida a tots els formenterers a gaudir d’aquesta nit d’actuacions «que posen el to musical i festiu a l’inici de les festes de Nadal a la nostra illa».

Joven Dolores
El tàndem format pel cantant David Serra, el guitarrista Joan Barbé, Frederic Torres al baix i JC Marí a la bateria, és una aposta diferent dins el panorama nacional, amb cançons que emocionen i amb un aclaparador directe com a garantia. Amb el rock del segle XXI com a teló de fons, el seu primer disc Galopa los días està ple de referències al món que els ha tocat viure, parlant especialment del pensament positiu, les relacions humanes i la importància de la dona i la seva situació.

Itaca Band
Els catalans Itaca Band, autèntics referents de la música mestissa amb ritmes d’arrel jamaicana, convertiran el seu directe en una festa huracanada on no hi haurà ni un instant per al repòs. Himnes com Temerari, Ara i aquí o la més recent Com si no hi hagués demà, es contagiaran amb una increïble facilitat, ja que són cançons que no es poden deixar de ballar ni de corejar.

About Author

Comments are closed.

background