TOP
Carlos Cardona ahir en aigües de Vilamoura. Foto: Joao Costa Ferreira.

Només Carlos Cardona millora la classificació a l’Europeu de Portugal

El Campionat Europeu de surf de vela en categoria olímpica celebrà ahir la segona jornada de regates a Vilamoura (Portugal) i que estigueren marcades pel mal temps, la pluja i el fort onatge, unes condicions que perjudicaren a tots els formenterers menys a Carlos Cardona. D’una banda, Mateo Sanz, que havia començat en una espectacular segona posició, ha caigut fins a la novena posició. Tot i això, el suís navega sense pressió, perquè ja té assegurada la plaça olímpica amb l’equip helvètic.
D’altra banda, els formenterers que competeixen amb Espanya tenen més competència i fins a tres compatriotes es troben per davant seu en una de les proves que puntua per definir qui serà l’olímpic nacional a Tòquio.
Sergi Escandell ha baixat fins a la posició 21 i Carlos Cardona ha millorat lleugerament, escalant tres posicions fins al lloc 23, sobre una flota total de 43 navegants. En la competició, que seguirà fins dissabte, de moment es troben més ben classificats els espanyols Àngel Granda, que és setè, Juanma Moreno, catorzè, i l’olímpic Iván Pastor, que és divuitè.
D’altra banda també és a Vilamoura la formenterera Zoe Fernández, que segueix segona en la divisió sub 17 del Campionat d’Europa Júnior.

Compartir

PROGRAMES