TOP
Foto d’arxiu dels representants de la PIMEF, Pep Mayans i Lídia Álvarez, a Ràdio Illa.

Nou canal de difusió de la Pimef

La Pimef ha creat un nou canal de difusió mitjançant WhatsApp. Gràcies a aquesta nova eina, totes les novetats sobre normatives, subvencions, ajudes, projectes, etc. arribarà als associats d’una forma més directa i immediata.
En tractar-se d’una difusió, els socis que tinguin guardat el contacte de Pimef rebran en el seu telèfon els missatges de manera individual i si responen, el seu missatge apareixerà com una conversa individual, en cap moment les seves respostes són rebudes per la resta de destinataris del canal de difusió.

Adaptació digital
Això suposa una novetat respecte a la forma tradicional de comunicació via correu que fins ara s’estava emprant i que, això si, es continuarà fent servir. Tota manera, es creu que el nou canal de WhatsApp suposa un nou avantatge per als associats, ja que avui dia és imprescindible establir una comunicació fluida en totes les direccions.
En els darrers anys, Pimef ha anat creixent digitalment amb la creació de comptes a xarxes socials i amb la renovació total del web www.pimef.es, oferint d’aquesta manera ajuda i informació a empreses i treballadors molt més enllà dels mateixos associats.

Compartir

PROGRAMES