TOP
Imatge del coronavirus SARS-CoV-2.

Nou cas d’infecció i sis afeccions lleus

A Formentera s’ha registrat 1 nou cas de contagi per covid durant la darrera jornada. El total de malalts de l’illa puja a hores d’ara a 6 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 718 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 19 casos nous i s’han donat 4 altes. A més, hi ha 213 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. En hospitalització, hi ha 9 persones a diferents plantes i 2 a l’UCI. No hi ha canvis entre els professionals sanitaris, n’hi ha quatre en vigilància activa, dels quals tres són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.192 dosis, 125 més que ahir, i hi ha 7.812 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 72,7% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.547 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,5% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES