TOP
Els tres protagonites del nou episodi d’Amar la Tierra.

Nou episodi d’Amar la Tierra: llaurar o no llaurar, aquesta és la qüestió

En aquest nou episodi d’Amar la Tierra, la periodista Jo Youle aborda el cultiu de la terra a mà, amb cavalls i amb maquinària i les formes en què cada una d’aquestes modalitats afecta el sòl.

En aquesta tercera entrega, la periodista britànica establerta a Eivissa rep tres agricultors locals a la finca de Can Cristòfol (Sant Llorenç). Youri és agricultor i lidera la cura d’aquesta explotació, amb la particularitat que crea feixes i llaura a mà. També escoltam a Roberto Contaldo, que treballa la terra amb cavalls i, finalment, a Borja Cami, un agrònom experimentat que fa feina en explotacions a petita i gran escala a la Península i a les Balears i que llaura amb maquinària moderna si bé emprant especial atenció a l’estructura del sòl ateses les èpoques de l’any.

També podeu escoltar aquest episodi en anglès, o en castellà, a través d’OpenSpotify.

La tercera entrega d’Amar la Tierra es va gravar amb públic en viu en un sopar per recaptar fons per al pòdcast. Si voleu seguir escoltant les històries del ric sòl vermell de les Balears, podeu donar suport a la producció de la sèrie a la seva pàgina de finançament col·lectiu: https://www.justgiving.com/crowdfunding/AmarLaTierra

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES