TOP
Les zones blava i verda tornaran amb l’aplicació de l’horari d’estiu. Arxiu

Nou horari de l’aparcament regulat a la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran

El Consell, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que des d’ahir dimecres 1 de maig s’ha iniciat l’horari d’estiu a les zones d’aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols. A la Savina, Sant Francesc i Sant Ferran l’horari de regulació serà de dilluns a diumenge de 9 h a 21 h i as Pujols de dilluns a diumenge de 10.00 h a 24.00 h (mitjanit).
Un tiquet de zona blava serà vàlid per a totes les zones blaves de l’illa, els vehicles no bonificats hauran de pagar 1,2  € per hora. Els vehicles dels residents que tinguin les bonificacions en regla podran treure els tiquets de manera gratuïta.
Recordem que amb l’horari d’estiu, els tiquets ens permeten aparcar a la zona blava per un temps màxim d’1 dia, en lloc de 3 dies com succeeix a l’hivern. Pel que fa a la zona verda, sols hi poden aparcar els vehicles autoritzats durant un màxim d’1 dia a l’estiu, excepte els residents de la Savina acreditats, que poden estacionar-hi els seus vehicles fins a 15 dies, com ja passa a l’estiu.

Places de 15 minuts
Les places de 15 minuts, que varen començar a funcionar el passat mes de novembre, seguiran en funcionament aquest estiu. Aquestes places de 15 minuts, habilitades a Sant Francesc i Sant Ferran, tenen per objectiu afavorir la rotació de vehicles a les zones de major activitat comercial i necessitat d’aparcament.
A les màquines qualsevol usuari podrà treure de manera gratuïta el tiquet de 15 minuts per aparcar durant aquest període de temps a una d’aquestes places. Aquestes places no poden ser ocupades amb les altres autoritzacions.

Compartir

PROGRAMES