TOP
Fragment del cartell de la campanya contra la venda ambulant.

Nova campanya del Consell i la PIMEF: “Digueu NO a la venda ambulant!”

El Consell de Formentera i la PIMEF (Petita i Mitjana Empresa de Formentera) han reeditat la campanya de conscienciació contra la venda ambulant adreçada tant als visitants com a la població de Formentera.
La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha destacat “la importància de conscienciar turistes i residents del perjudici que provoca la compra de productes de venda ambulant, tant per al nostre comerç local, com per a la mateixa activitat, que incompleix les mesures sanitàries, sense cap mena de control i que, a més, causa brutor a les nostres platges i al nostre entorn natural”.
El Consell de Formentera ha editat un full informatiu amb una il·lustració d’una dona en una platja que, davant les ofertes de begudes, fruita o roba diu “NO” als venedors ambulants. Sota el lema “Per protegir el comerç local, digueu NO a la venda ambulant!”, en el document escrit en tres llengües (català, castellà i anglès) s’assenyala el següent:
“Les fruites, begudes, roba i complements o bijuteria que alguns venedors ambulants ofereixen a les nostres platges no han passat els controls alimentaris ni de qualitat legals. A més, suposen una competència deslleial per als comerços de Formentera.
Per posar-hi fi, necessitam la col·laboració dels possibles compradors. Per favor, digueu NO a la venda ambulant!”

Aquests fullets es repartiran a les oficines de Turisme, a la Pimef i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. La campanya també es difondrà a les xarxes socials del Consell de Formentera i de Turisme del Consell.

134 actes per venda ambulant des del maig
Per la seua part, el conseller d’Interior, Josep Marí, ha explicat que amb campanyes com aquesta “volem conscienciar els possibles compradors, que són els que definitivament poden acabar amb la venda ambulant a les nostres platges”. Des de l’inici de temporada, la Policia Local de Formentera ha aixecat cent trenta-quatre actes per venda ambulant. Al mes de maig, se’n varen estendre tretze per menjar i begudes. Al juny, un total de cinquanta-sis actes de denúncia, set per venda de roba i quaranta-nou per venda de beguda i menjar. Des de principi de juliol, se n’han estès seixanta-cinc, dotze per roba i cinquanta-tres per beguda i menjar. Les zones on actuen són a les platges del parc natural i Migjorn.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES