Celebració d’un dels gols. SDF

Nova golejada del Formentera B, 9 a 0 davant el filial de la Penya Deportiva

La SD Formentera B continua a un altíssim ritme a la lliga de Regional Preferent i en aquesta 23a jornada ha golejat per 9 a 0 a la Penya Deportiva B.

Els roigs-i-negres van tenir el matx ben aviat de cara ahir diumenge amb un gol de Facu Samudio al minut 8 en aprofitar un rebuig del porter per xutar ben col·locat des de la frontal de l’àrea (1-0).

El 2 a 0 el va fer Óscar Gualdrón en finalitzar un bon centre d’Alexander Durango amb una vaselina impecable al minut 24.

El Formentera B, que era molt superior al rival, es va fer amo de la pilota i no va donar opcions al conjunt de Sa Vila des Riu, que es veia incapaç de frenar l’envestida local. Tant era així, que al 37 un defensa feia caure a Facu dins l’àrea provocant un penal que va transformar Liam Prados, fent pujar el 3 a 0 a l’electrònic del Municipal de Sant Francesc.

El quart gol va arribar pocs segons abans del descans, obra de Nico Dellamea que va aprofitar un bon centre entre línies de Neto Santana per batre el porter amb un xut ajustat al pal llarg.

La segona part va ser un monòleg de l’equip entrenat per Armando Manthan i que va tornar a veure porteria al minut 58 amb una bona jugada per banda dreta que Jordi Haro va finalitzar amb un potent xut (5-0).

Només varen passar 3 minuts, i Alexander Durango rematava al fons de la xarxa un rebuig de la defensa eivissenca fent el 6-0.

Al minut 68, Óscar Gualdrón va fer el setè, i segon del seu compte particular, després d’anar-se’n per velocitat de la defensa i creuar la pilota lluny de l’abast del porter rival.

El 8 a 0 va ser obra d’Alexander Durango, que va marcar per partida doble, amb una bona jugada individual per banda dreta que va finalitzar a la perfecció.

El darrer gol i definitiu 9 a 0 va tornar a ser obra d’Óscar Gualdrón, que va fer el seu hat-trick particular al minut 89 en aprofitar un centre en profunditat i batre al porter visitant amb un xut ben col·locat.