TOP
Test negatiu covid.

Nova jornada sense positius a Formentera

Formentera no ha registrat cap nou contagi per covid les darreres hores i s’ha donat una alta. El total de malalts de l’illa és de 6 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 723 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 9 casos nous i s’han donat 11 altes. Així, hi ha 259 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 14 persones ingressades, 12 d’elles a unitats d’hospitalització i 2 a l’UCI. Finalment, puja el nombre de professionals en vigilància activa, que passa de tres a sis, dels quals tres són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.511 dosis, 18 més que ahir, i hi ha 7.859 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.603 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES