TOP
Accés al Centre de Dia.

Obert el termini per demanar les subvencions per a gent gran i discapacitats

Ja s’ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a gent gran i discapacitats de l’illa, segons informa el Consell de Formentera. El pressupost per la convocatòria d’enguany és de 16.000 euros.
Aquests ajuts es destinen per a l’adquisició de cadira de rodes, adaptació de vehicle, ulleres o lents de contacte, pròtesis dentals, audiòfons, llit hospitalari, rehabilitació (fisioteràpia, logopèdia…), etc.
Els sol·licitants han de ser residents a Formentera, amb una edat igual o superior a 65 anys o una discapacitat reconeguda del 33% o més, entre altres requisits.
També podran sol·licitar aquesta subvenció les persones discapacitades que es trobin residint en institucions fora de Formentera, sempre que el grup familiar estigui empadronat a l’illa. Una comissió tècnica avaluadora serà l’encarregada de triar els projectes que obtenen les ajudes.
El termini per a la presentació de les sol·licituds és fins al dia 8 d’octubre de 2020 a la conselleria de Benestar Social (antic Centre Mèdic) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Consell de Formentera.

Compartir

PROGRAMES