Obert el termini per optar a la beca d’investigació del Consell de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Patrimoni, ha presentat avui la convocatòria de la beca d’investigació del Consell per l’any 2019 dotada amb 6.000 euros. Les àrees temàtiques que està acotada aquesta beca són les branques d’arts, humanitats i ciències socials i té per objectiu l’impuls de la investigació científica vinculada per la seva temàtica a l’àmbit de Formentera.
Les bases ja han estat publicades al BOIB i els interessats poden presentar els projectes a la convocatòria fins al 13 de juny. Una vegada finalitzi el termini de presentació, una comissió avaluadora formada per diferents membres valorarà els projectes presentats basant-se en l’interès científic, la coherència i la metodologia, i els currículums dels investigadors. El treball d’investigació objecte de la beca concedida s’haurà de realitzar dins el termini de dotze mesos a comptar des de l’endemà de la recepció de la notificació de la concessió.
La passada edició el projecte titulat «Paisaje cultural de Formentera. Estudio de las dinámicas de explotación y uso de la piedra a lo largo de la historia«, va obtenir la Beca d’investigació del Consell Insular de Formentera 2018.

 

 

About Author

Comments are closed.

background