TOP
La previsió és que d’aquestes ajudes se’n puguin beneficiar unes 5.000 famílies.

Oberta la convocatòria d’ajudes al lloguer 2021

A partir d’avui divendres i fins al 15 de novembre, es poden demanar ja les ajudes al lloguer corresponents a aquest 2021, unes ajudes que enguany ascendeixen a 9 milions d’euros i que s’espera que puguin beneficiar unes 5.000 famílies.

Condicions
El lloguer haurà de ser el de l’habitatge habitual i no podrà superar els 900 euros mensuals. Els sol·licitants podran rebre el 40% dels pagaments que justifiquin, quantitat que arribarà al 50% en el cas dels joves menors de 35 anys i els majors de 65. En tots els casos, la quantitat a percebre serà d’un màxim de 3.000 euros.
Els ingressos del nucli familiar s’han elevat un 5% respecte al 2020, amb un límit de 23.750 euros anuals, tot i que en el cas de les famílies nombroses, monoparentals o amb persones amb discapacitat el límit serà de 31.634 o 39.543 euros.
Quant a la tramitació, es farà per ordre d’arribada, amb pagaments parcials i per blocs, fins que s’esgoti la partida. Dels 9 milions que s’han pressupostat, 8,9 provenen del Pla estatal d’habitatge 2018-2021.
Trobareu tota la informació i els documents a presentar clicant el següent enllaç.

Compartir

Comentaris (1)

  • Pedro Galli

    La necesidad de dar dinero en mano a familias, deja en descubierto la ineficacia del estatismo PP-PSOE de 4 décadas de desgobiernos, porque sólo trae pobreza. Además, la social democracia te roba dinero de tu renta cada mes, para darla a los pobres que el Estado mismo genera. Lo correcto es crear un marco económico viable, donde se puedan crear mayor cantidad de empresas, y así la gente encuentre trabajo y se pague su propia dignidad.

Deixa una resposta

PROGRAMES