TOP
Mercat de Sant Francesc. Foto: CIF

Obertura gradual dels mercats artesans i artístics de Formentera

Demà dissabte s’inicia l’obertura dels mercats artesans i artístics a l’illa. L’activitat comença al mercat de Sant Francesc i al des Pujols. El dissabte 15 de maig es preveu l’obertura del mercat de la Mola; el 29 de maig, el de Sant Ferran; i el juny, amb data a confirmar, ho farà el de la Savina.
La consellera de Comerç, Ana Juan, ha destacat que la previsió era obrir els mercats el 15 de maig, però “s’ha atès la petició dels artesans de poder obrir una mica abans. Entenem que encara que en aquest moment no hi ha gaire activitat, també és important i necessari per a ells poder obrir i començar a fer feina”.

Bonificació de l’ocupació de via pública
Els mercats romandran oberts fins al mes d’octubre, i enguany, com l’any passat, el Consell bonificarà el 100% de l’ocupació en via pública de totes aquelles parades que estiguin en sòl depenent de l’administració local.

Horaris
Respecte als horaris, s’aniran adaptant a la situació que marquin els protocols d’emergència sanitària, tant dels horaris comercials com pel que fa al toc de queda. Així, el mercat des Pujols obrirà de dilluns a diumenge, des de les 19 h fins a les 22 h, mentre que el mercat de Sant Francesc mantindrà el seu horari habitual, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES