‘Orientalismes’ a l’Ajuntament Vell

Dilluns vinent a les 18 h obre portes la mostra Orientalismes a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell. La mostra es podrà visitar fins al 7 de novembre d’11 h a 14 h i de 18 h a 20 h, excepte els diumenges i dilluns al matí que la sala romandrà tancada.

Cultura oriental
Orientalismes és la unió d’Aida Miró i Simona Marziani. Dues artistes amants dels viatges, la natura i les diferents influències culturals. Les artistes ens conviden a un viatge a través de les possibilitats que la resina els proporciona a escala artística.
Les pintures i objectes que presenten en aquesta mostra, s’integren i harmonitzen els diferents aspectes que ens envolten: la natura, la gent acolorida i original, la música i la dansa, la reunió dels esperits lliures de diferents cultures i països, especialment la cultura oriental (meditació, zen, budisme, ioga, mandales…). Tot això forma part de la seva creació i influències.

Aida
Aida Miró va néixer a Eivissa, i resideix i treballa a Nova York on des de fa 6 anys imparteix classes i treballa al seu estudi al Bronx. Llicenciada en Belles Arts i doctorada en Educació, la seva tesina sobre la dansa contemporània japonesa butoh va rebre menció cum laude a la Universitat Autònoma de Madrid.

Simona
Simona Marziani va néixer a Milà, on va estudiar art, va començar treballant com a il·lustradora i decoradora de trompe l’oeil. Des de 1995 es dedica al seu propi treball creatiu i viu a Eivissa. És amant de la filosofia oriental, els viatges i la natura.

About Author

Comments are closed.

background