Partit boig! (Formentera 4 Binissalem 3)

El Formentera ha acabat patint per endur-se els tres punts davant d’un gran Benissalem que li ha remuntat un 2-0 i un 3-1. El joveníssim Jay ha marcat el definitiu 4 a 3 a les acaballes del partit.

Dos equips clàssics ja de la tercera balear que han deixat partits memorables pel record els darrers anys s’enfrontaven avui al municipal de Sant Francesc i no han defraudat.

El partit ha començat amb el Binissalem posant l’ai al cor del Municipal amb una contra de llibre que Romerito no ha acabat de transformar. Era el minut tres de partit i totes les cartes ja eren damunt la taula. Però ha estat el Formentera que s’ha avançat al minut 20 després d’una gran jugada i xut d’Adri que el porter ha rebutjat i Juancar ha aprofitat per foradar la porteria rival. El Binissalem havia tingut la millor però ha estat el Formentera qui ha colpejat primer.

Des de llavors monòleg dels roig-i-negre, amb molts bons moments de joc cap a la mitja hora de partit. Gorriz n’ha tingut un parell (una d’elles al pal) i ha estat finalment Omar amb un autèntic golàs marca de la casa qui ha ampliat diferències amb un xut llunyà a l’escaire de la porteria mallorquina que després de tocar la creueta ha tocat l’esuqena al porter, que en la seva estirada ha introduït la pilota a dins. Golàs i els homes de Gómez Roa que marxaven als vestidors havent pogut trobar espais que pareixien impossibles en una defensa blava molt ben formada i eficient. Semblava que tot estava de cara per afrontar els segons 45 minuts amb garanties.

Però res més lluny de la realitat. Només començar el segon temps ha reduït distàncies marcant el 2-1. Però no hi ha hagut pràcticament de lamentar-se perquè Omar marcava el segon del seu compte particular i el Formentera es posava 3a1, de nou, dos gols amunt. Només havien passat 4 minuts de la segona part i la gent al municipal que estava gaudint d’un autèntic espectacle futbolístic.

Però les coses s’han anat torçant i al minut 16 i de nou després d’una jugada a pilota aturada i plena de rebots, el Binissalem ha escurçat distànciesSamu San José ha tingut el 4-2 al seu cap, però ha perdonat. I ja se sap el que es diu al món del futbol… El Binissalem empatava al minut 24 per mitjà de Luca després d’una excel·lent jugada.

Quedaven poc més de vint minuts i ningú es creia com el Formentera s’havia deixat remuntar a partir d’alguns erros individuals aïllats. Llavors és quan ha aparegut el jove Jay per estrenar-se de forma decisiva davant la seva afició i fer pujar el 4-3 després d’una bona jugada col·lectiva que ha acabat amb una gran passada de la mort d’Agus i el remat de la jove promesa formenterera.

El Formentera ha defensat amb dents i ungles el resultat i Terol ha estat providencial tallant una jugada d’atac dels mallorquins. Així mateix, Adri ha tingut la sentència els darrers minuts als seus peus, però el marcador ja no s’ha mogut i el Formentera ha sumat tres punts més que el mantenen quart a sis punts del Poblense i a dos del CD Eivissa, que ha empatat per tercera jornada consecutiva.

Al final del partit, el míster local Iván Gómez Roa ha lamentat que l’equip hagi deixat entrar els visitants de nou dins el partit després d’una gran primera part del Formentera i amb dos gols d’avantatge en l’electrònic.

Diumenge vinent de nou partit a casa per reviure un derbi històric contra un nouvingut a la categoria, el Portmany.