Partit trepidant i arbitratge per oblidar (Harinus Ibiza 3 Cosmitos Formentera 3)

Partit intens el disputat ahir a Eivissa entre l’ Harinus Ibiza i el Cosmitos que va acabar amb un repartiment de punts que va deixar un regust amarg en el quadre formenterer.

De fet, les al·lotes del Cosmitos van anar a remolc tota la primera part, neutralitzant, amb gol d’Anna Riera, un error en defensa que les havia posat davall en el marcador i, després, tornant a empatar, novament per mitjà de Laura de volea, per anar al descans 2 a 2.

En la segona part l’equip local va plantejar un joc dur i sense mirament que va provocar les queixes reiterades de les noies de Formentera, que veien com les entrades dures que rebien quedaven sense amonestació. De fet, l’àrbitre va haver d’expulsar la jugadora rival Laura per l’excessiva i repetida duresa de l’Harinus.

El Cosmitos va defensar amb dents i ungles el 2-3 que havia aconseguit Mara Costa -estrenant-se com a golejadora- a l’inici d’aquest segon temps, però l’Harinus va aconseguir igualar el marcador de nou aprofitant-se d’un mal rebuig en defensa de les de Formentera.

Un punt més i ara el Cosmitos que queda en cinquena posició amb vuit punts, això sí, amb més partits jugats que tots els altres equips de la competició.