Passa enrere (Formentera 0 Alcúdia 2)

Jornada festiva avui al Municipal de Sant Francesc amb la presentació de totes les categories de futbol base del club que no ha acabat com tothom desitjava perquè el Formentera ha perdut incomprensiblement contra un Alcúdia que ha marcat dos gols en dues arribades a l’àrea roig-i-negre. El porter rival Cabot, autèntic protagonista del partit.

Primera mitja hora de partit per oblidar, sense ni una ocasió per cap dels dos equips. Pep Barceló, entrenador mallorquí, havia preparat l’encontre molt intel·ligentment i el Formentera no trobava ni un sol espai per apropar-se al feu blanc-i-blau. En canvi, la primera contra dels de Mallorca ha acabat en falta i el servei de la mateixa ha provocat el primer gol rival. 0 a 1 però amb la confiança que l’equip remuntaria com ha fet ja en diverses ocasions enguany. De fet, la primera part ha acabat amb els homes de Gómez Roa espitjant amunt i gaudint d’un parell de bones ocasions. En una d’aquestes l’àrbitre ha xiulat penal però Adri ha errat la pena màxima. O, més ben dit, Cabot s’ha lluït iniciant el seu recital d’intervencions magistrals que acabaria desquiciant jugadors i seguidors formenterers.

La segona part ha començat amb el Formentera disposat a fer seu el partit. Començaven a arribar les ocasions però Cabot responia sistemàticament. Ho aturava tot. I per posar-ho més barda amunt, contra de llibre protagonitzada per Valverde que ha fet pujar el segon de l’Alcúdia al marcador.

Quedaven poc més de vint minuts i els roig-i-negre havien de marcar almenys dos gols per treure alguna cosa positiva de la jornada tretze del grup onzè de tercera. No s’han donat per vençuts els nostres que ho han seguit provant. Però davant hi havia Cabot, que no és el porter titular de l’Alcúdia, que ha fet el partit de la seva vida i ho ha aturat tot. I allà a on ell no arribava ho feia el travesser, com en una falta llançada per Omar.

Derrota punyetera al final perquè el Platges ha guanyat i ens agafa en la classificació, encara que el Formentera segueix ocupant la quarta plaça que dóna accés al playoff d’ascens pel millor percentatge de gols a favor.

La setmana vinent al camp d’un irregular Santanyí, els homes de Gómez Roa provaran de reprendre la bona dinàmica que els havia portat a sumar els 12 punts dels darrers 12.