TOP
Patrizia Paratore a l’estudi 1 de Ràdio Illa

Patrizia Paratore: “Ens quedarem sense professionals a l’EOI per mor de l’habitatge”

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) ha anunciat que s’obre el termini de matrícula per als cursos d’anglès (A1/A2/B1/B2.1/B2.2/C1.1), italià (A1/A2/B1/B2.1/B2.2) i català (B1 i B2) a l’extensió de Formentera.

Avui n’hem volgut parlar (clicar a l’enllaç del final d’aquest text) amb la seva directora, na Patrizia Paratore. Li hem preguntat sobre la metodologia, requisits, sobre el perquè finalment no s’ha pogut incorporar un quart idioma, els perfils dels estudiants i moltes altres coses. Paratore ha volgut aprofitar l’ocasió de l’entrevista a la ràdio pública de l’illa per avisar que, “els professors amb plaça adjudicada a Formentera l’estan avisant que no vindran per culpa de l’habitatge” i que també s’hauria d’agilitzar la tramitació del NIE -gestions que poden durar tres anys- per a professionals i alumnes involucrats en l’Escola.

El preu de la matrícula és el mateix de l’any passat: 189,42 euros per a nou alumnat i 165,02 euros per a antics alumnes. Els components de famílies nombroses generals i famílies monoparentals tenen un descompte del 50% en la matrícula, que és de franc per a famílies nombroses especials, alumnes en situació d’atur, alumnes amb discapacitat superior o igual al 33%, víctimes d’actes terroristes i víctimes de violència de gènere i les seves famílies.

Per accedir als cursos, s’ha de presentar un títol o certificació d’haver superat el nivell anterior o es pot fer una prova de nivell.

El termini de matrícula resta obert fins al 16 d’octubre, encara que les classes comencin el 4 i el 5 d’octubre. Per demanar més informació, us podeu adreçar via WhatsApp al 609 43 01 30 o per correu electrònic a eoiformentera@eoi-eivissa.com

 

Compartir

PROGRAMES