TOP
Cartell del concert.

Pau Riba torna a Formentera amb el Barnasants

El dissabte 17 d’abril, la Sala de Cultura Cinema acollirà a partir de les 20 h un recital d’en Pau Riba en commemoració al disc Jo, la Donya i el gripau, enregistrat a la nostra illa fa 50 anys.
El pagament de l’entrada es farà segons taquilla inversa i les reserves es poden fer fins divendres 16 d’abril a les 10 h al correu reserves@conselldeformentera.cat

Reconciliació amb la natura en temps de pandèmia
Fa més d’una dècada que Pau Riba no trepitja els escenaris de l’illa que va veure néixer el disc. De la mà del Barnasants, torna amb un concert antològic que repassa l’univers poètic que neix al seu voltant i les cançons del seu repertori, tot repescant gripaus i reconciliació amb la natura en aquests temps de pandèmia.
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “aquest és el tercer any en què col·laboram amb el Barnasants. En un any tan difícil per a la música i la cultura en general, Barnasants ha fet una aposta decidida per tirar endavant el festival i ens fa molta il·lusió seguir formant-ne part i gaudir del concert d’en Pau Riba a Formentera a més de donar l’oportunitat als artistes locals de fer sentir la seva música més enllà de la nostra illa”.

Clara Fiol i Joan Vallbona
Els artistes balears Clara Fiol i Joan Vallbona, oferiran el segon concert a Formentera l’1 de maig al Gabrielet a partir de les 20 h. Fa tres anys que Clara i Joan volten pels escenaris per lliurar un joc en el qual exploren músiques i paraules. Les sonoritats elèctriques de la guitarra de Vallbona es fusionen amb els cants tradicionals de la veu de Fiol. Després de gravar Silueta (Ona Musical, 2018), presenten Petiteses, un clam a la senzillesa amb composicions originals i versions. El concert s’emmarca dins les activitats organitzades pel Barnasants, conjuntament amb l’Obra Cultural Balear de Formentera. L’aforament es limita a 30 persones.

Formenterers al Barnasants
El trio illenc Imaràntia presentarà aquest abril el seu segon disc a Mallorca i Barcelona. Inspirat a Formentera, el nou treball compta amb temes que busquen arribar al cor de la gent sense perdre l’essència. La fundadora del conjunt 4 de Copes, Maria José Cardona, va formar fa uns anys el duet Imaràntia amb el productor i músic Miquel Brunet per gravar un disc homònim, editat per Ona Edicions el 2013. El violinista i percussionista Eduard Riera s’ha unit ara a uns directes que tenen la voluntat de difondre l’ànima illenca.
Les actuacions es faran el divendres 9 d’abril al teatre Mar i Terra de Palma, a les 19 h, i el dijous 15 d’abril al Harlem Jazz Club de Barcelona, a les 19.45 h.

Compartir

PROGRAMES