TOP
El campionat s’ha disputat en aigües formentereres.

Peco Mulet guanya a Formentera el Campionat d’Espanya de Patí Català

El regatista mallorquí Peco Mulet, del Club Natació Badalona, ha guanyat aquest diumenge el campionat d’Espanya de Patí Català, també conegut com a patí a vela, disputat aquest cap de setmana en aigües Formentereres, una competició en la qual hi han pres part un total de 63 regatistes de diferents categories, tant masculines com femenines.

Mulet suma així el seu segon títol de campió estatal en aquesta modalitat després d’adjudicar-se el primer fa 12 anys al Club Marítim Altafulla el 2010. D’altra banda, Anna Pujol ha sumat un nou títol de campiona d’Espanya de dones a la seva llarga llista de títols estatals, el primer dels quals aconseguí el 1998.

Peco Mulet ha conclòs la disputa del campionat amb una puntuació de vuit punts, tan sols un menys que el subcampió, Jordi Aránega, que, amb 9 punts, ha guanyat el seu segon subcampionat estatal consecutiu. La tercera plaça ha estat per a Julián Vinué, del Club Nàutic Sitges, que ha registrat una puntuació de tretze punts.

Així mateix, Quim Esteba, del Club Nàutic Tamariu ha estat el campió d’Espanya de veterans, mentre que Koki Roig, del Club Natació Badalona, ha set reconegut com a guanyador de la categoria ‘màster’.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES