Pep Mayans (PIMEF): «Si no treballam durant el setembre, l’hivern serà de vuit mesos»

Des de la PIMEF s’ha fet una crida a la responsabilitat de les empreses formentereres per a seguir obertes tot el possible aquest setembre, tant per a oferir un bon servei, com per a continuar mantenint llocs de feina davant un hivern difícil com el que es presenta.
La patronal formenterera de la petita i mitjana empresa assegura en una nota enviada als seus associats que es continua treballant i es resta a la disposició de totes les empreses per a fer aquesta dura crisi més suportable, a més de seguir en lluita contínua amb els problemes de sempre: competència deslleial, activitats il·legals, venda ambulant, incompliment de normatives, etc., problemes que, afirmen, no han desaparegut malgrat la Covid.
De la mateixa manera, s’insisteix que les ajudes estan sent insuficients, i que són molts els autònoms i microempreses que se n’han quedat fora i no estan rebent l’auxili necessari per a poder seguir a flotació.
Així mateix, es posen a disposició del Consell perquè lluiti per una adaptació, en la mesura que sigui possible, de la normativa balear a la peculiaritat empresarial de formentera.
Al De Far a Far en parlam amb el seu president, Pep Mayans.

About Author

Comments are closed.

background