TOP
Pepe Serra a Ràdio Illa.

Pepe Serra, del Maysi: “Un error comú fent arròs, és posar-li la sal al brou”

Pepe Serra, de l’Hotel i Restaurant Maysi de Migjorn, l’octubre de 2023 va ser seleccionat com a un dels cinquanta millors cuiners d’arròs a la cita gastronòmica ‘Molino Roca’ d’Edu Torres, de la marca d’arròs amb el mateix nom, ‘Molino Roca’.

Clandestinos 2025

Arran d’aquest reconeixement, el formenterer va assistir a l’acte benèfic, el dilluns, ‘Clandestinos 2025’, un encontre a l’Albufera valenciana que va reunir diferents xefs, i que dona els seus beneficis al projecte ‘World Central Kitchen’, del xef José Andres.

Formenterers

Serra ha explicat que allà també va trobar altres dos cuiners formenterers, en Juan Exojo, del ‘Salitre’ i els cuiners del ‘Molí de Sal’. En el seu cas, per aprofitar el producte de proximitat va fer un arròs d’ànec i bolets.

Consells

Segons l’entrevistat d’avui, algunes de les claus per fer un bon arròs són estar-hi pendent, escollir un bon gra i el brou casolà. En aquest darrer cas, ha apuntat que perquè el resultat no sigui massa salat, és recomanable no salar el brou, sinó afegir la sal directament a la paella.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a continuació:

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES