TOP
Mena ha guanyat amb la cançó la seva cançó “Invencible Primavera”. IEE

Pilar Mena guanya el Concurs Cançó de Sant Joan 2022

Pilar Mena Cervigón i la seva cançó “Invencible primavera”‘ han guanyat el Concurs Cançó de Sant Joan 2022 convocat per l’Institut d’Estudis Eivissencs.
Els dos accèssits com a finalistes han set per a les cançons “Així no es pot viure”, de Pep Ripoll; i “Un dia d’estiu”, d’Àlex Soriano i Lluís Raich.
Els premis i la presentació de la cançó guanyadora i de les finalistes serà a la Festa de la Nit de Sant Joan aquest dijous a Puig d’en Valls.

30 cançons i 40 músics
L’Institut destaca l’elevada qualitat dels temes que han concursat i, sobretot, celebra i agraeix la bona acollida que ha tingut entre els artistes de Formentera i Eivissa.
S’hi han presentat una trentena de cançons originals, inèdites i en català, i hi han participat més de quaranta músics, alguns d’ells en solitari i altres integrats en grups d’estils ben diversos, des de la rumba al rock, passant pel metal i el funk, entre altres.
És per tot això que l’IEE convocarà obert, ja a la Festa de la Nit de Sant Joan d’enguany, el Concurs de Cançó Nit de Sant Joan 2023.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES