TOP
El Debat té lloc al Cinema.

Podemos anuncia avui que no assistirà al Debat perquè acudeix a una reunió a Mallorca

Ignacio Monge, el candidat de Podemos a la presidència del Consell de Formentera no assistirà al Debat que organitza Ràdio Illa amb col·laboració amb la institució insular i la PIMEF, segons ha comunicat la formació avui a la tarda. El Debat té lloc al Cinema avui dijous a les 19 h i es pot seguir presencialment o a través del 107.9 FM i radioillaformentera.cat.
Així mateix, Podemos ha set l’única candidatura al Consell que ha declinat participar en les entrevistes que Ràdio Illa ha portat a terme amb la resta de candidats a la presidència insular.
Podemos, que havia confirmat l’assistència al Debat el passat 10 de maig, ha enviat un comunicat per explicar l’absència del seu candidat que reproduïm íntegrament a continuació.

“Avui a les 18.30 h. la Vicepresidenta i Ministra de Treball del Govern d’Espanya, na Yolanda Díaz, és a Palma per un acte. Avui mateix ens han comunicat que l’objectiu d’aquesta visita és reforçar les candidatures del nostre espai polític a Balears, i des de Podemos Formentera hem considerat que era una oportunitat única per poder-li explicar directament a la próxima presidenta d’Espanya les dificultats que viuen les persones treballadores de Formentera i el drama de l’habitatge que han provocat les polítiques turístiques fallides dels últims governs insulars.
Per desgràcia la trobada del nostre candidat Tato Monge amb Yolanda Díaz coincideix amb el debat electoral que organitza Ràdio Illa Formentera, el mitjà públic de la nostra illa del qual admiram la professionalitat i la exquisita neutralitat política que ha demostrat. Ha estat molt difícil haver de renunciar al debat i lamentam sincerament les molèsties”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES