TOP
La caserna de la Guàrdia Civil de Santanyí. GM

Policia local formenterer destinat a Mallorca, detingut per presumpta violència de gènere

Un agent interí de la Policia Local de Santanyí, M.C.G (segons informa la Guàrdia Civil), nascut i criat a Formentera, on també va exercir, ha estat detingut per un presumpte delicte de violència de gènere, segons publica Última Hora. Els fets, d’acord amb el rotatiu mallorquí, van tenir lloc diumenge a la matinada, quan la parella va iniciar, per causes que es desconeixen, una acalorada discussió que va pujar de to fins a arribar a les mans.
Els veïns, alarmats per la remor de crits i colps, van sortir a socórrer la dona i avisar a la Guàrdia Civil. Abans que arribessin els agents l’home havia marxat del lloc, però unes hores més tard, el presumpte agressor fou detingut quan es va personar voluntàriament a la caserna de l’institut armat per entregar-se.
Última Hora també recull alguns elements de la declaració de la víctima, segons la qual la parella viu una relació conflictiva des de fa mesos. A més, ha afirmat que les discussions són constants i que les agressions físiques no són un fet aïllat, i fins i tot alguna vegada s’han intercanviat colps mútuament.
Als jutjats de Manacor es va celebrar ahir un judici ràpid. Diversos veïns de la parella que van presenciar els fets també van prestar declaració. Sobre l’acusat recau una ordre d’allunyament de la víctima.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES