TOP
Obres de millora al CEIP Sant Ferran. Foto: CIF

Posada a punt de les escoles davant l’inici del curs

Durant aquest estiu s’han dut a terme obres de manteniment als centres escolars de l’illa de cara a l’inici de curs d’aquest dijous. Aquestes tasques s’han realitzat després de recollir les peticions de les direccions dels centres, les associacions de mares i pares, així com els consells escolars.
Enguany, a més, el Consell incrementa el personal de neteja i manteniment, tal com estableix el protocol d’Educació per mor de la crisi sanitària, per mantenir una neteja constant als centres de l’illa. Aquest personal estarà present a les escoles durant l’horari lectiu per reforçar les feines de desinfecció, a més del personal que realitza habitualment la neteja a les tardes.
Les intervencions realitzades són les següents:

CEIP Mestre Lluís Andreu
Els treballadors de la brigada han fet treballs d’anivellament amb aportació de terra en les zones exteriors dels dos patis per disminuir desnivells. També s’han col·locat dos rafals, un a la part nord de l’edifici de baix i un altre a la part de dalt. La brigada s’ha encarregat de fer els fonaments i les estructures dels rafals les ha pagat l’APIMA de l’escola.
També s’ha instal·lat senyalització de distància social, s’ha repassat la pintura interior de tot el centre, s’han desmuntat totes les fonts d’aigua i s’han podat diversos arbres.

CEIP Sant Ferran
En el centre de Sant Ferran, els operaris han pintat l’interior de les aules, s’ha repassat la pintura exterior de tot el col·legi, s’han desmuntat totes les fonts d’aigua, s’hi ha millorat la il·luminació amb la substitució de fluorescents i s’ha fet feina per tal de poder adequar en aules diferents espais disponibles a l’escola. Resta revisar tots els filtres dels aires condicionats.

CEIP El Pilar de la Mola
A l’escola de la Mola, la brigada ha repassat la pintura tant als espais interiors com exteriors i ha realitzat tasques de millora a una de les aules modulars. Així mateix, s’ha desmuntat la font exterior, s’ha repassat el tancament de centre a l’espera que arribin les noves tanques, s’han desbrossat les zones exteriors i també s’ha fet una neteja general exterior a més de col·locar 300 metres de corda al pati i zona de bosc per delimitar els espais.
Finalment, el Consell ha cedit envelats als centres escolars per facilitar espais d’ombra als patis.

Compartir

PROGRAMES