TOP
Águeda Rordríguez, ahir a la plaça.

Presència testimonial en l’acte contra l’aplicació de la LOMLOE a Formentera

La concentració d’aquest dijous a la tarda promoguda pel sindicat de docents Alternativa, per mostrar el malestar del col·lectiu amb l’aplicació de la LOMLOE, la nova llei educativa estatal, ha tengut un seguiment testimonial a Formentera, on sols ha comptat amb una persona que ha acudit a la plaça de Sant Francesc, mentre que gairebé cinquanta s’han aplegat al passeig de s’Alamera d’Eivissa.
Des d’Alternativa es reclama que es tengui en compte als docents a l’hora de desplegar la nova norma en comptes d’aplicar-la “a correcuita i sense tenir en compte els tempos educatius”.
Àgueda Rodríguez, representant del sindicat a les Pitiüses, ha explicat des de la plaça que la implementació d’aquesta normativa s’ha fet sense “consens, ni consulta directa als docents, que són els qui l’hem d’aplicar”.
Des d’aquest sindicat es demana que hi hagi una formació prèvia per als docents, que l’aplicació de la LOMLOE sigui de prova fins a final de l’actual curs, una reducció de les ràtios d’alumnes, Implantar hores de coordinació en horari lectiu, o millorar la situació sociolaboral dels docents entre altres mesures efectives per aconseguir una correcta aplicació de la nova llei.
D’altra banda, es reclama a l’estament polític que s’inverteixi més en l’Educació i que els partits siguin capaços d’arribar a acords entre diferents parers: “Si vols una educació de qualitat, cal inversió i t’has de posar d’acord amb els que pensen diferent de tu”, ha reblat Rodríguez.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES