TOP
Joan-Lluís Lluís ha set reconegut amb el Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any per “Junil a les terres dels bàrbars”.

Presentació del llibre “Junil a les terres dels bàrbars” de Joan-Lluís Lluís

La Biblioteca Marià Villangómez ha programat la presentació del llibre Junil a les terres dels bàrbars, de l’autor Joan-Lluís Lluís, que es durà a terme dimarts vinent a les 19.30 h.

L’obra
Junil a les terres dels bàrbars és la setena novel·la de Joan-Lluís Lluís i un acte de fe en la imaginació: Una gran i esplendorosa novel·la d’aventures, amb les peripècies com a llenguatge i l’estranyesa com a condició. Junil encola papirs a la llibreria del seu pare i aprèn a llegir a l’ombra del seu menyspreu. Però mort el pare, fuig a peu amb tres esclaus que travessen la frontera i aprenen a anar a palpes pel món, on els déus i les llengües varien.

L’autor
Joan-Lluís Lluís va néixer a Perpinyà el 29 de juny del 1963. És un novel·lista, poeta, traductor, assagista i columnista català que ha rebut diversos premis literaris, entre ells el premi Sant Jordi per Jo soc aquell que va matar Franco i el Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any per Junil a les terres dels bàrbars. Té obres traduïdes l’euskera, el castellà, el francès i el txec.

Cartell de la presentació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES