TOP
Decoració nadalenca a la Savina.

Primer concurs d’il·luminació nadalenca als ports de la Savina i d’Eivissa

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) organitza per primera vegada als ports de la Savina i d’Eivissa un concurs d’il·luminació nadalenca amb l’objectiu d’embellir els ports, fomentar la relació port-poble i col·laborar a difondre i promocionar l’ambient nadalenc durant les festes.
El concurs s’organitza en col·laboració amb el Consell de Formentera i l’Ajuntament d’Eivissa i és obert a tots els concessionaris autoritzats de tots dos ports. L’APB ha establert tres categories de premis: el millor conjunt d’il·luminació i decoració exterior, el millor conjunt d’il·luminació i decoració interior i la il·luminació i decoració més original i sostenible.

Decoració nadalenca al port de Vila. APB

 

Jurat i condicions
Un jurat format per tres representants de diferents administracions i d’entitats socials i empresarials triarà els guanyadors a les tres categories. El jurat valorarà que la il·luminació i la decoració continguin motius al·lusius a les festes de Nadal, així com la singularitat i la sostenibilitat, tant des del punt de vista energètic com d’ús de materials reciclats.
Tots aquells concessionaris dels ports pitiüsos interessats a participar al concurs poden inscriure’s al correu electrònic nadaleivissa-lasavina@portsdebalears.com adjuntant la documentació requerida a les bases.
El límit d’inscripció és l’1 de desembre i l’encesa de llums es farà el dissabte 2 de desembre. El lliurament de premis als guanyadors del concurs es realitzarà el pròxim 13 de desembre a la copa de Nadal que oferirà l’Autoritat Portuària de Balears després de la celebració dels Consells de Navegació i Port als ports de la Savina i Eivissa, respectivament.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES