La plantilla celebra la primera victòria de la temporada. Xavi Guasch

Primera victòria del Formentera! ( La Nucía 0 – 2 Formentera)

El Formentera ha aconseguit sumar la seva primera victòria en lliga en la seva visita a terres valencianes contra La Nucía, en el partit ajornat corresponent a la tercera jornada de lliga.

Amb aquest resultat els roig-i-negres deixen de ser cuers i escalen fins a la catorzena plaça, encara en llocs de descens.

Gran partit el que s’ha viscut a l’Olímpic Camilo Cano aquest vespre. La primera part ha estat molt entretinguda, amb moltes ocasions i alternança en la possessió de la pilota. Al minut 7, Bertino ha efectuat un gran xut que el porter valencià ha pogut rebutjar quan es colava per l’escaire. Al 14, Gorka Marcos ha hagut de ser substituït per molèsties, donant entrada a Gorka Aguirre. Un petit contratemps pels formenterers que no han deixat d’atacar i de buscar la porteria rival.
Amb empat a zero s’arribava al descans.

Al segon període s’ha vist la millor versió del Formentera, mentre Bertino estavellava al travesser un altre xut al minut 48. Els dos equips lluitaven per la possessió de la pilota. Al minut 61 Domingo ha engaltat un xut des de tres quarts de camp per avançar als pupils de Maikel Romero, que han continuat jugant bé i defensant-se dels valencians, que provaven d’empatar.
Al minut 74 Ismail ha tornat a marcar pel Formentera després d’una gran combinació amb els seus companys (0-2).

Els formenterers se situaven en una posició més còmoda, però els jugadors de La Nucía no han abaixat els braços i han portat perill a la porteria de Guzmán fins al final del matx.

El pròxim partit serà diumenge vinent al camp del Badalona Futur a les 12 h.

Els jugadors del Formentera es fotografien amb el jove seguidor Quim Calzada, al que han regalat una camiseta firmada per tota la plantilla. Xavi Guasch