TOP
Imatge del partit de la primera volta

Puntet en un camp molt complicat (Ebro 0 Formentera 0)

El Formentera ha arrancat un empat sense gols en la seva visita al camp de l’Ebro aragonès i ha tornat a puntuar després de dues jornades sense fer-ho.

L’equip, que ha iniciat el partit amb una defensa inèdita amb l’estrena de Manteiga que ha fet parella de central amb Miguel Prado, ha fet un partit seriós en un camp on grans equips han ensopegat al llarg d’aquesta temporada. A més a més l’Ebro està en dinàmica ascendent de resultats i l’entrenador roig i negre, Michel Alonso, ha concedit molt de mèrit a aquest resultat, explicant en declaracions a Ràdio Illa que els seus homes han hagut de jugar molt concentrats perquè l’equip rival és molt intens i dur sota la batuta de l’ex formenterer Quesada i el terreny de joc no és un bon aliat pel futbol de creació.

El Formentera ha tingut les seves ocasions, però ha sigut l’equip local qui al tram final del matx ha fet lluir en almenys dues ocasions a Oscar Santiago. I en el descompte, l’arbre ha anul·lat un gol a l’Ebro per falta prèvia que ha posat l’ai al cor de la parròquia formenterera.

La setmana vinent els roig i negre reben al Municipal de Sant Francesc el Numància, principal candidat a aconseguir el títol de la categoria.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES