TOP

Rafa Ramírez és el nou secretari general dels socialistes de Formentera

No hi ha hagut sorpreses i els militants han triat al conseller del PSOE, Rafa Ramírez com a nou líder de l’agrupació. L’Assemblea extraordinària va comptar amb la presència de la presidenta de la comunitat i secretària general del PSIB, Francina Armengol i Rafa Ruiz, qui a més d’alcalde de Vila és Secretari de Política Municipal del PSIB.
La candidatura de Ramírez, l’única que s’ha presentat, ha obtingut el suport unànime de l’assemblea. Les persones que acompanyaran al secretari general a l’executiva són: Pere Serra com a president de l’agrupació, Ana Juan com a secretària d’Organització, Antonio SanzEncarna Magaña, Pep Toni Mayans i Mariano Mayans.
A més, es va decidir també per unanimitat la incorporació de Josep Antoni Mayans al Consell Polític del PSIB-PSOE.
El secretari general que substitueix a la dimissionària Margalida Font, ha agraït a tots els militants l’oportunitat de poder posar-se a treballar per trobar solucions als problemes que pateixen els ciutadans de Formentera, problemes de medi ambient, estat d’infraestructures, patrimoni cultural, energia, triple insularitat, comunicacions i educació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES