TOP

Rafa Ramírez: “Volem equiparar el dret a l’habitatge amb el dret a l’educació o la sanitat”

El PSIB ha celebrat aquest cap de setmana la conferència política socialista l’Escola d’Hoteleria de la UIB, a Mallorca, on s’han configurat els eixos per elaborar el programa de les eleccions del 26M. El secretari general de l’Agrupació Socialista de Formentera, Rafa Ramírez ha avanat que els socialistes volen “equiparar el dret a l’habitatge amb el dret a l’educació o la sanitat”. En aquest sentit, la candidata socialista a la presidència del Govern, Francina Armengol, ha afirmat que si resulta reelegida, regularà la limitació del preu del lloguer d’habitatge, a més de triplicar el parc públic de pisos per arrendar-los a persones amb rendes més baixes.
D’aquesta conferència ha sorgit el full de ruta que haurà de guiar una possible reedició d’un govern a balears liderat pels socialistes. Així, en aquest document, que fa mesos que s’està configurant, hi han intervingut 130 entitats, 67 agrupacions socialistes i més de 1000 persones.

Medi Ambient i Igualtat
En medi ambient, Armengol també ha destacat que la legislatura que ara tancam “ha estat mediambientalment sostenible”, ja que s’ha posat en marxa la Llei de Residus i Sòls Contaminants, la Llei de Canvi Climàtic i la Llei que regularà per primera vegada, l’entrada de vehicles a Formentera”.
En relació a la lluita feminista, la formenterera Ana Juan, ha afirmat que “el 8M és imparable” i que els socialistes continuaran treballant per facilitar la conciliació laboral, la igualtat entre homes i dones”.

Compartir

PROGRAMES