TOP
El Camí Vell de la Mola, al seu pas per l’escoleta de Sa Miranda i el camp de futbol.

Recollida de signatures perquè es respecti el màxim de 30 km/h en el camí Vell de la Mola

Famílies dels infants de l’Escoleta d’Educació Infantil del camí Vell han iniciat una recollida de signatures perquè els vehicles que circulin pels voltants respectin el límit de velocitat de 30 km/h. Aquest límit de velocitat s’aplica en el tram de 900 metres de longitud del camí Vell dela Mola que transcorre des del centre educatiu, que comparteix ubicació amb el Camp Municipal de Futbol, fins a l’encreuament del vial de circumval·lació de Sant Francesc.
En la carta que demana la signatura de la ciutadania, s’exposa que “a algunes famílies de l’Escoleta del camí Vell, ens preocupa la gran velocitat amb què circulen els vehicles per la zona escolar. És una zona amb velocitat màxima de 30 km/h, però pocs vehicles ho respecten. És per aquest motiu que sol·licitem un ressalt o esquena d’ase a cada extrem del camí o qualsevol altre element que compleixi la mateixa funció, per obligar a reduir la marxa”. Les persones interessades poden expressar el seu suport en els fulls de signatures que els impulsors de la iniciativa han deixat al forn de pa de Sant Ferran i que, pròximament, es podran trobar en altres establiments de l’illa.
Així mateix, una de les mares implicades en la iniciativa ha assegurat a Ràdio Illa que està previst donar registre a una instància a l’OAC per a fer aquesta petició directament al Consell Insular.

Límit de 30 km/h per accedir a unes infraestructures educatives i esportives
Des de novembre de 2017 aquest tram del camí Vell de la Mola està afectat per aquest límit de velocitat amb l’objectiu, segons el Consell, de prioritzar el pas de bicicletes i vianants i “millorar la seguretat d’aquests usuaris”. Amb aquesta mesura la institució insular vol “fomentar la mobilitat a peu i en bicicleta, enfront del vehicle particular, i que cada vegada més gent s’animi a anar-hi passejant, ja que només hi ha 900 metres de distància entre el poble i el camp de futbol. Un trajecte que fa molta gent i sobretot infants, que van a practicar esport”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES