TOP
La mesura cerca acabar amb conductes incíviques com la dels propietaris d’aquests vehicles. 7bts

Regulació d’accés i estacionament de vehicles as caló des Mort i es Ram

Entre l’1 de juny i el 30 de setembre es regularà l’accés i l’estacionament de vehicles als camins del caló des Mort i es Ram. Aquesta mesura es pren per evitar els problemes d’afecció al medi ambient, de circulació i aparcament, així com d’accés dels vehicles d’emergències que hi ha hagut en aquesta zona en les passades temporades, segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González, ja que aquest és un espai que rep molts visitants durant l’estiu.

Regulació d’accés i estacionament de vehicles
A les zones esmentades hi haurà un controlador que informarà de la prohibició d’aparcar en aquests espais i redirigirà els vehicles a la zona urbana propera que sí que disposa de zones d’aparcament. Aquestes prohibicions estaran correctament senyalitzades i s’han posat tanques de pal i corda en el perímetre de les zones vegetals per evitar-hi l’aparcament.

Sí que es permetrà que els vehicles aturin un moment per a la descàrrega o recollida de passatgers, així com que hi accedeixin amb facilitat les persones amb mobilitat reduïda. El conductor haurà d’anar a la zona urbana situada en les proximitats per aparcar el vehicle. Així mateix, el controlador tindrà potestat per sancionar i retirar els vehicles que incompleixin la norma. També podrà actuar la Policia Local, a més de la Guàrdia Civil, fins ara l’única autoritat que tenia competència en aquest espai protegit.
Aquesta regulació dóna resposta a una petició dels vesins de la zona.

 

Cartell informatiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES