TOP
Un dels parquímetres de la zona blava de l’avinguda Vuit d’Agost.

Renovades 2.000 autoritzacions d’aparcament regulat

Durant els primers 15 dies de febrer s’han renovat al voltant de 2.000 autoritzacions per aparcar a la zona blava i verda de Formentera per part dels residents, segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González. “Sumades a les renovacions fetes des de l’estiu, en total hi ha actives 4.000 autoritzacions d’aparcament gratuït a la zona blava i verda”, ha concretat.

Campanya informativa
Des del passat 1 de febrer els controladors de l’aparcament regulat han tengut com a prioritat fer una campanya informativa entre els conductors sobre la necessitat de fer aquestes renovacions perquè tots els formenterers i formentereres tenguessin les autoritzacions en vigor, aquesta campanya finalitza dilluns vinent i el servei torna a la normalitat.

Renovacions
Les renovacions es poden seguir tramitant a través de l’OVAC. També es poden tramitar de manera presencial a l’OAC, Oficina d’Atenció Ciutadana. En cas de dubte o per a més informació, podeu cridar al 971 32 10 87.
Cal recordar que durant la declaració del primer estat d’alarma el passat mes de març, la zona d’aparcament regulat va quedar suspesa i es va reactivar al juliol. El Consell va decidir prorrogar les autoritzacions per evitar que gran part de les renovacions es produïssin durant els mesos d’estiu, coincidint amb l’època de major activitat econòmica i demanda d’aparcament. La renovació automàtica de les autoritzacions finalitzava a l’inici de febrer.

Compartir

PROGRAMES