TOP
L’oficina de Correus de Sant Francesc.

Reoberta l’oficina de Correus després de ser desinfectada

L’oficina de Correus de Formentera, situada al carrer des Pla del Rei, 114, de Sant Francesc, ha reobert avui després de la jornada d’ahir dilluns en què va romandre tancada arran d’un positiu en la plantilla. L’oficina reprèn l’horari habitual d’hivern, de dilluns a divendres, de 8.30 a 18.30 hores.
La clausura va permetre que durant la jornada d’ahir es poguessin dur a terme les tasques de desinfecció de les instal·lacions. Segons fonts pròximes a l’oficina, a més de la neteja de les dependències, la resta de treballadors de Correus s’han sotmès a proves PCR. De moment tots els empleats han obtingut resultat negatiu a excepció d’un reduït grup de treballadors que espera el resultat negatiu per reincorporar-se al seu lloc de feina.
Ahir dilluns hi havia certa sorpresa entre alguns usuaris del servei de Correus de Formentera, que van veure com en plenes festes nadalenques l’única oficina de l’illa havia tancat “per prevenció covid-19”, segons es podia llegir en un cartell penjat a la porta. Els usuaris lamentaven la poca informació i que no s’especifiqués quan estava previst que Correus reactivés la seva oficina a l’illa.

Compartir

PROGRAMES