Rep l’alta l’únic positiu de Formentera que estava hospitalitzat

Ha rebut l’alta el treballador de l’hotel de Formentera que hagué de ser ingressat a Can Misses el passat 15 de juliol. Ara només queden quatre positius lleus dels vuit detectats en un primer moment en el brot de covid-19 de la nostra illa. Els quatre afectats resten en aïllament domiciliari i reben seguiment sanitari.
En l’acumulat d’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 22 positius de covid-19 de Formentera: el pacient que ha rebut l’alta avui, els quatre casos actius, una persona d’avançada edat i amb patologia prèvia que traspassà i 16 pacients que ja s’han recuperat.
En àmbit pitiús, no s’han registrat nous contagis de manera que la xifra de pacients actius descendeix a 17, dels quals tres es troben hospitalitzats i només un d’ells és positiu, ja que els altres dos donen negatiu des de fa setmanes. Els altres 14 casos són lleus o asimptomàtics i romanen en seguiment domiciliari.
Les altes, 199, ja suposen el 87,2% del total de contagis. Es compleixen 75 dies sense registrar contagis entre professionals sanitaris.

About Author

Deixa una resposta

background