TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Can Misses.

Rep l’alta l’únic positiu de Formentera que estava hospitalitzat

Ha rebut l’alta el treballador de l’hotel de Formentera que hagué de ser ingressat a Can Misses el passat 15 de juliol. Ara només queden quatre positius lleus dels vuit detectats en un primer moment en el brot de covid-19 de la nostra illa. Els quatre afectats resten en aïllament domiciliari i reben seguiment sanitari.
En l’acumulat d’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 22 positius de covid-19 de Formentera: el pacient que ha rebut l’alta avui, els quatre casos actius, una persona d’avançada edat i amb patologia prèvia que traspassà i 16 pacients que ja s’han recuperat.
En àmbit pitiús, no s’han registrat nous contagis de manera que la xifra de pacients actius descendeix a 17, dels quals tres es troben hospitalitzats i només un d’ells és positiu, ja que els altres dos donen negatiu des de fa setmanes. Els altres 14 casos són lleus o asimptomàtics i romanen en seguiment domiciliari.
Les altes, 199, ja suposen el 87,2% del total de contagis. Es compleixen 75 dies sense registrar contagis entre professionals sanitaris.

Compartir

PROGRAMES