TOP
Fragment del cartell de la mostra col·lectiva ‘Retorn al sentir’.

‘Retorn al sentir’, exposició col·lectiva al ‘Gabrielet’ que combina art plàstic, audiovisual, música i dansa

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acull des del pròxim dimarts 27 de setembre la mostra col·lectiva ‘Retorn al sentir’, una trobada d’artistes que es proposen fer sentir i sentir una mateixa energia. Les artistes participants són Anna Ametller, Paz Aguado, Natalia Lisinicchia, Irene Pons i Natalia Vik, Fabiana Schulz i Silvina Taffuri.
L’exposició s’inaugura el dimarts 27 de setembre a les 19 hores i consisteix en un conjunt de peces de diferents tècniques plàstiques, audiovisuals, música i dansa, amb la participació del taller de moviment de Valeria del Vecchio i Pimpi. El tema de les obres és “el retorn al sentir, l’arrelament al cos, a la sensorialitat o la sensualitat; el retorn a l’energia ‘yin’ que tots tenim i que molt sovent està bloquejada”, segons destaca en la memòria de l’exposició.
Una de les participants en la mostra col·lectiva, Anna Ametller, ha explicat a Ràdio Illa la proposta, que implica que “l’espectador intervingui, jugant i explorant els seus sentits”, en una exposició en què l’artista s’ha “permès sortir del tipus d’obra” que acostuma a fer, perquè tenia ganes de “jugar, provar”. Segons Ametller “serà un experiment en viu força improvisat”.
La mostra romandrà oberta fins al 6 d’octubre i l’horari de visita serà d’11 a 14 hores i de 18 a 21.30 hores de dilluns a dissabte.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES