TOP
L’intrús ha accedit a l’estació de servei rompent un dels vidres de seguretat.

Roben al Supermercat Es Cap i ho intenten a l’estació de servei de Repsol

La Guàrdia Civil ha confirmat a Ràdio Illa que durant aquesta matinada s’ha produït a Formentera una temptativa de robatori a l’estació de servei de Repsol i un robatori al Supermercat Es Cap.
El primer dels successos ha tengut lloc cap a les 4.30 h de la matinada quan, segons es desprèn de les gravacions de seguretat, un home, vestit amb xandall, ha irromput al Supermercat Es Cap forçant la persiana de l’accés principal i rompent la vidriera de la porta interior. Un cop a dins de l’establiment, el lladre s’hauria emportat almenys dos botelles de moscatell i una altra de whisky. A més, ha desaparegut un monitor que estava connectat amb les càmeres de seguretat i una de les dos caixes registradores de l’establiment, la qual estava tancada amb clau.

La porta principal del Supermercat Es Cap, després de l’assalt.

 

El propietari ha destacat a Ràdio Illa que des d’abans de Nadal la botiga es trobava tancada i, per tant, la caixa no contenia sous. La família responsable del comerç es troba fent el recompte dels béns que s’han sostret i no es descarta que la llista es pugui ampliar en les pròximes hores.
El robatori ha passat desapercebut fins aquest matí a primera hora, quan el propietari ha accedit al negoci i s’ha estranyat de trobar tots els diferencials del quadre elèctric abaixats i els cables dels aparells de seguretat desconnectats. A continuació ha descobert la trencadissa de vidres a l’accés i ha avisat a la Guàrdia Civil, que es fa càrrec de la investigació. Aquest matí agents de l’institut armat han visitat el comerç i han pres mostres de les empremtes dactilars detectades.

Assalt a l’estació de servei de Repsol
Devers les 5.15 h s’ha produït el segon succés de la matinada, que ha afectat l’estació de servei de Repsol, pròxima a Sant Ferran. En aquest cas, l’intrús ha assaltat la botiga rompent el vidre de seguretat amb un objecte contundent. Una vegada a dins, l’home, que s’hauria lesionat amb els vidres i ha deixat un rastre de taques de sang arreu de l’establiment, s’ha trobat les caixes registradores tancades. Al cap de pocs segons, l’alarma ha començat a sonar i malgrat que l’estrany ha accedit a altres dependències del negoci, no s’ha emportat cap objecte i ha fugit a bord d’un utilitari petit, un Panda, segons es veu a les gravacions de seguretat, que estava conduït per una altra persona. L’intent de robatori ha durat menys de 4 minuts, segons destaca el responsable de l’estació de servei.

L’estació de servei de Repsol, aquest matí.

 

La Guàrdia Civil, que també ha pres les empremtes dactilars, s’encarrega de la investigació dels fets. No es descarta que la mateixa persona pogués estar involucrada en els dos successos, tot i que fonts de l’institut armat han indicat que encara és prompte per confirmar-ho.
L’estació de Repsol ha estat tancada durant les primeres hores del matí per mor de l’intent de robatori, però cap a les 10.30 h ha restablert el servei amb normalitat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES