TOP
a zona dels molins de Sa Miranda ha set una de les afectades per l'apagada. La zona dels molins de Sa Miranda ha set una de les afectades per l’apagada.

Sa Unió ampliarà la connexió d’aigua potable als camins des Molins i de Baix de Porto Salè

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera, Compromís amb Formentera i una representació de persones independents de l’illa, ha emès una nota de premsa en què assegura que “ampliarà l’accés a la xarxa d’aigua potable a les cases que es troben en els camins des Molins i de Baix, a la venda de Porto Salè“. El número set de la llista al Consell Insular de Formentera de Sa Unió, Óscar Portas, ha explicat que “ara mateix la condició perquè les cases es puguin abastir l’aigua potable que arriba a Sant Francesc és que es trobin a menys de 100 metres del nucli urbà, una limitació amb la qual acabarem en aquesta zona”.
Portas també ha explicat que “molts veïns s’han queixat en les reunions que hem mantingut en aquesta venda de la manca de contenidors, de la seva mala ubicació, de la seva falta de manteniment i d’abocaments incontrolats”, per això el compromís de la coalició és “millorar el servei que es dóna a Porto Salè i designar un conseller de l’equip de govern com a responsable directe d’aquesta Venda perquè cap demanda ciutadana es quedi en un calaix”.

Millora de camins
D’altra banda, la número 8 de la llista al Consell, Maribel Castelló, ha exposat que “Porto Salè és una venda amb moltes cases que es connecten entre elles a través d’una extensa xarxa de camins, de manera que cal prioritzar el seu manteniment i conservació, tant dels mateixos camins com de les parets que l’envolten d’acord amb els veïns de cada zona”. A més, Castelló ha posat el focus en la cruïlla de l’accés de Porto Salé a la carretera principal: “Som molts els veïns que passem per aquesta cruïlla i ens sentim insegurs, per això buscarem una solució, basada en criteris tècnics, a aquest punt negre”.

Compartir

PROGRAMES