TOP
Inici del tram de carretera on es reclama la millora i ampliació.

Sa Unió demana l’ampliació i millora del segon tram de la carretera des Cap de Barbaria

Sa Unió sol·licitarà en el proper ple ordinari de gener que el Consell redacti i tregui a licitació el projecte de les obres per a l’ampliació i millora del segon tram de la carreta des Cap de Barbaria, la PM-820-1.
La proposició, que serà defensada per la consellera Verònica Castelló, ja fou anunciada per la coalició en la passada campanya electoral, igual que ho feren la resta de partits, però això no s’ha traduït en cap partida als pressupostos del Consell per a aquest 2020.

Feina a mitges
Des de Sa Unió recorden que el 2015 s’executaren les obres d’ampliació i millora de la carretera
PM-820-1 en el seu primer tram, des de la rotonda de Can Ramon fins a l’encreuament de la carretera de Cala Saona. Llavors va quedar pendent d’executar l’ampliació i millora del segon tram de l’esmentada carretera, des del Restaurant-Bar Es Cap fins al començament de la finca de Sa Tanca d’allà dins, encara que ara com ara no hi ha cap notícia al respecte.
Sa Unió espera el vot favorable a aquesta proposició per part de GxF i PSOE, de manera que no torni a passar com en la proposició presentada per a demanar al Govern central la signatura d’un nou conveni de carreteres, que no va tirar endavant en votar-hi en contra els partits d’esquerres.

Compartir

PROGRAMES