TOP
Alguns dels desperfectes apuntats per la coalició opositora. Sa Unió

Sa Unió demana millores viàries per augmentar la seguretat

Sa Unió defensarà al ple d’aquest divendres que es duguin a terme mesures de millora i condicionament al Camí Vell de la Mola i al camí de Can Simonet amb l’objectiu de reforçar la seguretat del trànsit de vehicles en aquestes zones, a més de reparar els danys causats per
l’augment de circulació en aquests punts.

Deteriorament dels ferms i les parets de pedra
Des de la coalició, han recordat que “les dues són vies alternatives molt transitades i a l’estiu donen accés a un nucli turístic de l’illa amb molta activitat. A més, el trànsit de vehicles s’ha vist notablement incrementat pel desviament de les obres del tercer cable. Aquests fets han comportat un deteriorament dels ferms de les vies, les parets de pedra a les vores han patit enderrocs i les arquetes o tapes que hi ha s’han trencat a causa també de l’augment del trànsit de vehicles pesants”.

 

Tapa malmesa. Sa Unió

 

“La setmana passada, el Consell va notificar que, acabades les obres en aquests moments, en breu revisarien els danys en aquestes vies per tal de dur a terme alguna millora. Des de Sa Unió, consideram que s’ha de ser més valent per part de l’administració i dur a terme actuacions de rehabilitació, millora i condicionament dels ferms i les vies. És necessari i sabut des de fa anys, que per aquests camins a l’estiu també hi ha un alt trànsit i cal habilitar alguna zona per poder creuar-se dos vehicles a la volta al llarg del camí de Can Simonet, arreglar les parets caigudes a conseqüència de l’augment de trànsit de vehicles i substituir les arquetes”, han afegit.

D’altra banda, des de les files opositores han subratllat que “fa deu anys o més que no s’ha fet cap tasca de manteniment o millora en aquestes dues vies, després d’haver-se soterrat esteses aèries, que no totes s’estan emprant per a la seva finalitat, ja que la línia telefònica continua sent aèria”, han conclòs.

Compartir

PROGRAMES