TOP

Sa unió demana que es depurin responsabilitats a GxF pel cas Punta Prima

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera i Compromís amb Formentera, demana a GxF que es depurin responsabilitats pel cas Punta Prima, a més, Els portaveus de la coalició formada pel Partit Popular i per Compromís amb Formentera, José Manuel Alcaraz i Javi Serra, han lamentat “la poca col·laboració que des del minut zero ha mostrat GxF“. A més, Serra ha assenyalat que ” amb la reforma del PTI s’ha aconseguit aturar l’augment urbanístic (…) la realitat és que aquest pla insular només ha traslladat la mateixa pressió d’un territori a un altre, tot obviant que se li estaven negant a un propietari uns drets que ja havia adquirit anys enrere”.

D’altra banda Alcaraz, ha assegurat que “si aquestes acusacions s’haguessin fet sobre cap membre en actiu del PP, de Compromís o del Partit Socialista, els òrgans de partit no haguessin permès que participessin de la vida pública ni un sol minut més” i ha recordat que “no són acusacions menors, quan als encausats se’ls acusa de cinc delictes pels quals es demanen fiances de mig milió d’euros, inhabilitacions i penes de presó”.

En el comunicat públic tant Serra com Alcaraz han coincidit en afirmar que encara que desitgen “el millor desenllaç en el pla personal”, s’han de depurar “responsabilitats polítiques”. I que si ells estiguessin “en la seva pell”, no seguirien “ni un minut més en el seu càrrec”.

Compartir

PROGRAMES